Sponsorer

Hej! VÄRVET överlever tack vare sponsorer. Här kan du se vilka samarbetspartners podcasten har och har haft. Vill du/ditt företag sponsra VÄRVET? Kontakta Acast på sales[a]acast.com! Gäller det samarbeten med Kristoffer som person? Kontakta varvet[a]triumf.se.

Bosch
2015 har VÄRVET och Bosch mycket med varandra att göra – inte minst under hösten då Maria på Bosch och Kristoffer utforskar vitvaror och köksapparater tillsammans! Häng med in i köket hemma hos Triumf där han löser uppdrag med hjälp av sin smarta tvättmaskin, ugn och häll. Till exempel! Läs mer om Boschs produkter här.

Uber
Under vintern kan du som gillar VÄRVET och VARVET INTL stödja poddarna genom att åka gratis med Uber. Sweet deal, va? Och det är rätt enkelt: Ladda ner Uber-appen till din smartphone och ange koden VARVET! (Gäller endast nya kunder.)

E.ON
Ett energibolag som vill att vi gör av med mindre energi? Ja, E.ON är faktiskt ett sådant och under 21014 och 2015 sponsrar företaget VÄRVET.

Telenor
Under vintern 2014 sponsras VÄRVET av Telenor. Här hittar du några fina specialerbjudanden (gäller december 2014).

 

Mitsubishi
VÄRVET sponsrades under hösten 2014 av Sveriges mest sålda supermiljöbil, Mitsubishi Outlander PHEV.

Readly
2014 sponsras VÄRVET av den fantastiska läsningsappen Readly – det nya sättet att läsa tidningar och böcker. Finns för de flesta handhållna digitala plattformarna.

Airbnb
VARVET INTERNATIONAL startar starkt med ett samarbete med geni-communityt Airbnb. Rekommenderas varmt!

Johan & Nyström
Från och med augusti 2014 bjuds det på egenmalda bönor från Johan & Nyström i ateljén. Väldigt härligt!

Zeeland
VÄRVET sponsrades i juni 2014 av Zeeland – ett sätt för ett stort TV-hus att hitta nya talanger, oavsett om det handlar om manusförfattare, programledare eller färdiga programförslag.

Läkerol
Första halvåret 2014 var Läkerol VÄRVETs huvudsponsor. Vi har ju nämligen det gemensamt att vi makar people talk. Som hand i handske!

Brothers
Under hösten och vintern 2013 har Brothers och VÄRVET samarbetat på ett härligt sätt. Vi har varit ute med Brothers quiz show, och sedan fokuserade vi på en liten modeskola.

Fabegé/Luma podcaststudio
Fin podstudio i Hammarby sjöstad.

Vardia försäkring
Årets försäkringsbolag 2012 som ger rätt försäkring till rätt pris. De har samma utbud som de större försäkringsbolagen, men tar inga stora risker och kör inga fina bilar och kan därför försäkra dig, din familj eller din egendom till ett lägre pris. Det är försäkringar för vanligt folk, helt enkelt.

Flexidrive
I augusti testade jag att sälja ett avsnitt av VÄRVET på Tradera. Vinnare blev det supersmarta företaget Flexidrive, som går ut på att man kan hyra grannens bil. (Se en film om hur det funkar här.)

Denim Demon
Ett varumärke byggt med fin filosofi om det samiska arvet och snygg streetwear-design, drivet av bröderna Anton och Oskar Olsson.

Nitty Gritty
En klädbutik startad 1991 med god smak, och tankar om hållbarhet bortom de cykliska höst- och vårkollektionerna.

Stutterheim Raincoats
Alexander Stutterheim hoppade av livet som välbetald reklamare för att satsa på något han brann för, och fyllde således igen ett hål i marknaden – det för oss som vill ha ett plagg i 20 år.

Posten – riktiga vykort
Under juli 2013 sponsrades VÄRVET av Postens smartphone-app Riktiga vykort. Jag tackar alla de lyssnare som skickat kort till VÄRVET, c/o Triumf, Tornedalsgatan 9, 162 63 Vällingby.

Sony Xperia Z
Den fina mobiltelefonen Sony Xperia Z och jag hade en fin försommaraffär under juli. Finfin kamera, snyggt gränssnitt och så vattentåligheten som grädde på moset.

Akademikernas A-kassa
Min favorit-a-kassa alla kategorier. Medlemskapet är öppet både för företagareoch privatpersoner och kostar 90 spänn i månaden. Bra deal för dem med utbildning!

Suzuki – halva bilen-dealen
Ett nytt, smart och billigt sätt att finansiera sitt bilköp på.

Vitamin Well
Både gott och nyttigt! En svensk vitamindryck i massor av varianter. Dels de som är naturligt sötade, med mindre socker än i lättmjölk, och dels de som är sötade med stevia. Och så fint mineralvatten på det.