Utan vars hjälp

Mitt mål från början har varit att sänka alla trösklar med VÄRVET. Att det ska vara jag som bestämmer hur och när och var och varför. Det är därför podcasten levt i över ett halvår med en icke-logotyp, och det är också förklaringen till att jag gjort vinjettmusiken själv. Men det finns en massa människor som bör nämnas, utan vilkas hjälp VÄRVET på ett eller annat sätt hade varit sämre. Så utan inbördes ordning: Malin och Love. Klippare Simon Andrén. Art directorn Jacob Åström (som icke kan klandras för något som är fult med VÄRVET; allt sånt är mitt fel). Nicklas/Nille af Ekenstam som, utöver att introducera mig till podcasts i stort och överhuvudtaget är en stor inspiration och fin vän, hjälper mig med webbhosting och sånt. Martin Soneby, som klippt ett avsnitt (det här). Filip & Fredrik, som varit ovärderliga på så många sätt för mig och Sigge Eklund, som lärt mig massor om podderi. Lina Thomsgård och Rättviseförmedlingen som gav mig viktiga insikter och handfast hjälp. Alla andra gäster, så klart, som tagit sig tid. Alla mina föräldrar, särskilt mamma. Johannes Hobohm, som hjälpt mig med business. Lovisa Ohlson, aka @ganzgenau, som på helt eget bevåg gjort massor för VÄRVET och mig (tack!). Soran och Petter. Martin Löfqvist, in spe. Oskar och de på Denim Demon för de fina kläderna. Stutterheim, förstås, på samma konto! Och alla vänner och kamrater, fan vad jag är lyckligt lottad som har er.
Och så vill jag också tacka alla som tagit sig tid att skriva mail, tweets eller på Facebook för att berätta att de gillar VÄRVET. Det värmer.