#116: Jan Gradvall

VARVET-116-JAN-GRADVALLDet svåra hundrasextonde avsnittet med journalisten Jan Gradvall. Vi pratade om stamning och att ha en konstant T9 i huvudet, swag, Zlatans karisma och fonetik, Lana Del Rey, när Run DMC valde Adidas, att ha ansvar för smågodis, Nöjesguidens festhierarki, roten ur 73, att ta rygg på Sven Dolling, rockkritikerns uppgång och fall, att retweeta beröm på Twitter, Bibi Rödöö, Soran Ismail, Sebastian Ingrossos gamla Solnapolare, misslyckandet med boken om Kent, spinning, Linköpings förorter, Kristians snäcka i Sen kväll med Luuk och givetvis en hel del om plattfotens status som diagnos. Den bok som Jan Gradvall är aktuell med heter Nyponbuskar, nyponbuskar, hela vägen nyponbuskar.

Redaktör och redigering: Lovisa Ohlson.

Avsnittet presenteras av Läkerol – makes people talk, där man just nu kan bli ägare till 116 tablettaskar!

Play
1 comment
  1. Hej Kristoffer!
    Jag har ett önskemål eller en klagan, beroende på hur man vill se det: ibland i Värvet-intervjuerna pratar ni om saker som ni tar för givet att alla känner till, som här i Gradvall när ni tar upp “det här med Zlatan” och “Zlatan-gate”. Jag fattade först ingenting, men när jag lyssnade vidare fick jag ett hum om vad som hänt, men ändå inte precis. Om det inte faller sig naturligt att under själva intervjun säga t.ex: “Det här med Zlatan – när du för DI Weekend (?) intervjuade Zlatan och Volvo…” (eller vad det nu var som hände, jag vet fortfarande inte för jag har inte googlat än) eller “Det här med Zlatan – kan du dra bakgrunden lite snabbt?” så kanske du kan förklara vissa saker i din inledning när ni pratat om saker som kan tyckas självskrivna men som inte förklarats?
    Jag må vara opåläst nu för tiden eftersom jag sitter hemma med småbarn, men jag bör ju inte vara den enda som inte hänger med i allt som händer därute…
    Tack!

Comments are closed.