#118: Jonas Åkerlund

VARVET-118-JONAS-AKERLUNDDet svåra hundraartonde avsnittet med regissören Jonas Åkerlund. Vi pratade om att ha en ensidig mediebild, att skriva på natten, att ha en look, tappade sugar i reklambranschen, en dödskalle-Rolex, att slippa möten, first class visavi privatjet, en Rolls Royce, tjockleken på pengamadrassen, idén bakom My favorite game-videon, att veta när en klippning är perfekt, Christian Larsons arbete med Leave the World Behind, när efterarbetet är förarbetet, Coldplay, och givetvis en hel del om när hela familjen Åkerlund äter popcorn.

Redaktör och redigering: Lovisa Ohlson.

Avsnittet presenteras av Läkerol – makes people talk.

Play
1 comment
  1. Underlig intervju. Tråkigt att han inte vill snacka om sina gamla musikvideos, för ärligt talat vem bryr sig egentligen om Åkerlunds floppade långfilmprojekt från nått år sen? Hans 90-talet är nästan det enda som är faktiskt intressant med honom.

    Dessutom en rätt tråkig och gubbig attityd att reducera sitt konstnärskap till nått slags mekaniskt “klippande”. Som om han jobbade på en fabrik. Hade varit mer intressant med konkreta tankar om vad det är han skapar och varför. Det är inte infomercials till TV-shop han gör.

Comments are closed.